Varaosat

Club Peugeot ry:llä on jäseniään varten oma varaosavarasto, joka sijaitsee Helsingissä. Osia on myös käytännön syistä sijoitettu Kellokoskelle Rajalinnan Auton tiloihin. Varaston nimikkeistö on rajoitettu, mutta kerho suorittaa lisäksi hankintoja muilta toimittajilta jäsenistölleen.

Osien hankinnasta ja toimituksista vastaa Osmo Noso. Tämän linkin kautta pääset selaamaan kerhon ja Rajalinnan Auto Oy:n varaosavarastoa: www.rajalinnanauto.fi.

OSIEN HANKINTA MUILTA TOIMITTAJILTA

Rajalinnan Autolla on liikesuhteita mm. Ranskassa sijaitseviin osatoimittajiin ja uustuotanto-osien valmistajiin, ja heiltä tehdään tilauksia tarpeen mukaan. 

TOIMINTA OSIA TILATESSA

  • Selvitä tarvitsemiesi osien varaosanumerot esimerkiksi alkuperäisistä varaosakirjoista, jotka löytyvät osoitteesta  http://public.servicebox.peugeot.com/classic/   Osmo Nosolla on myös varaosakirjoja.
  • Lähetä tarpeistasi selkeästi yksilöity tilaus sähköpostilla rajalinnanauto@gmail.com
  • Mikäli edellä mainittu tilaustapa ei tunnu luontevalta, niin kerhosta löytyy kyllä tukea. Tällaisessa tapauksessa on tarpeen selvittää Osmo Noson kanssa mitä osia tarvitsee ja maksaa kerhon tilille osatilauksen kokonaissumman toimituskuluineen. Mikäli osia ei saada toimittajalta, palautetaan jäsenelle rahat siltä osin, mitä osia ei ole saatavilla.Kerho hoitaa sitten osien tilaamisen ja maksun kerhon tililtä
  • Ole yhteydessä ( mieluiten arkisin ) Osmo Nosoon +358 40 582 2424 tai sähköpostilla rajalinnanauto@gmail.com
  • Varmistu siitä, että todella tarvitset tilaamasi osat, sillä niillä ei ole palautusoikeutta.

Myös ranskalaiset.fi verkkokauppa toimittaa osia ranskalaisiin klassikkoautoihin. Ranskalaiset.fi toimittaa mm. Franzosen, Burton 2CV Partsin, Citropartsin, Citrotechin, VGS:n tuotteet sekä Michelin retrorenkaat Suomessa. Jos et löydä etsimääsi tuotetta, tee tuotekysely lomakkeella. Tutustu valikoimaan osoitteessa ranskalaiset.fi.